Despre mine

Mă numesc Roxana, sunt mămica a 2 zâmbete văratice, Alexandra şi Georgia, o soţie îndrăgostită a unui bărbat ce îmi umple sufletul de viaţă în fiecare zi şi organizator de evenimente la o companie de telecomunicaţii din Statele Unite.
M-am născut într-un oraş liniştit numit Oradea, acel loc care îmi face inima să tresare atunci când vorbesc despre el, acel loc pe care îl pot numi Acasă şi căruia îi duc dorul în fiecare secundă. Am absolvit Facultatea de Drept şi un Master în Managementul Resurselor Umane, dar soarta şi Dumnezeu mi-au îndrumat paşii să profesez într-un cu totul alt domeniu, şi anume marea mea pasiune: Evenimentele. Am organizat evenimente pentru 2 hoteluri mari din Oradea şi am făcut asta cu sufletul şi inima, iubind fiecare secundă din această meserie. În Octombrie 2015 pe când fetiţa cea mică avea abia 3 luni am luat decizia să rup jumătate din sufletul meu şi să plec împreună cu familia mea în Statele Unite, îndeplinind dorinţa soţului meu de a evolua profesional. Şi pentru că nu e uşor să iei totul de la 0, în luna Noiembrie am început lucrul ca organizator evenimente într-un hotel din Florida. Cu toate că părinţii mei veniseră sa ne ajute şi cele mici erau pe mâini bune…sufletul meu a rămas răvăşit. În Noiembrie 2016 am decis să aleg un job care nu îmi solicită nopţile şi weekend-urile, să am şi eu un program normal de la 9 la 5 dar să rămân în domeniul evenimentelor.
Îl iubesc pe Dumnezeu şi îi simt prezenţa în fiecare secundă. Am crescut de mică cu Dumnezeu în suflet sau cum ar spune alţii : “ am fost dusă la biserică” din fragedă pruncie şi nu am renunţat la El de atunci niciodată.
Iubesc oamenii cu suflet frumos, dar şi pe cei care îl ţin ascuns undeva într-un colţişor al lor. Ador să fiu înconjurată de familie, prieteni, oameni în general. Îmi place să am casa plină, să gătesc, să scriu poezii şi să îmi privesc copilele jucându-se împreună. Urăsc minciuna şi oamenii falşi, dar mai ales răutatea gratuită.
Am creat acest blog din dorinţa de a mă simţi mai aproape de România mea, de a face lumea să înteleagă mai bine trăirile mamelor care lucrează, dar şi pentru a aduce împreună toate mamele aşa cum sunt ele…casnice, femei de carieră, singure, căsătorite, mame care alăptează şi care nu…pentru că până la urmă toate suntem demne de iubit şi admirat, oricum am fi.

2 Responses

 1. Ancuta (Suciu) Tamas
  Reply
  27 April 2017 at 7:01 am

  Felicitari pentru blog!! Am fost placut surprinsa sa te descopar si in ipostaza asta 🙂 Salutari celor mici si mari.

  • workingmom
   Reply
   28 April 2017 at 2:34 pm

   Multumesc frumos…cred ca m-am surprins si pe mine 🙂 Salutari la toata lumea

Leave A Reply

* All fields are required