Am revenit

Am revenit…după o perioada lunga in care nu am simțit nevoia sa scriu, o perioada in care am încercat sa ma regăsesc pe mine, sa îmi dau seama ce îmi doresc de la mine, de la cei din jurul meu, de la viata. Cred ca toți trecem prin astfel de perioade, dar nu toți avem și curajul de a o recunoaște. Dupa un an de incertitudini, întrebări, anxietăți amestecate cu nesiguranța, dor, dar și momente de fericire și iubire iată-ma aici, gata de un nou început.

Totul a început vara trecuta când după o vizita in Romania de 2 săptămâni, m-am întors bulversata, trista și conștienta ca trebuie sa schimb anumite lucruri din viata mea. Am început cu jobul, care nu ma împlinea, ba din contra începuse sa îmi displacă tocmai ce înainte era pasiunea mea: organizarea evenimentelor. De multe ori ajungeam seara târziu acasă de la un eveniment, obosita și frustrata, copiii deja dormeau, iar eu nu apucasem sa le dau pupicul de noapte buna…Mi-am dat seama ca prioritățile mele s-au schimbat, ca da vreau sa fac o cariera, dar in același timp sa fiu alături de fetitele mele atunci când au nevoie. Am decis sa îmi schimb cariera și mi-am dat demisia fără sa stau pe gânduri, fără sa am o alternativa de job, am luat-o din nou de la 0. Da…multi au spus ca am luat-o razna :), dar am avut încredere in mine și in ceea ce îmi doream cu adevarat: sa muncesc cu bucurie, sa am in continuare interacțiune cu multi oameni, sa continui sa fac evenimente, dar sa și petrec mai mult timp cu familia mea. Deoarece făcusem un master in resurse umane și mergeam cu drag la acele cursuri, am decis sa o iau pe drumul acesta nou, necunoscut, fără experiența doar cu multa voința și încredere.

Prietena mea Luminița m-a învățat sa îmi creez și sa îmi îndeplinesc dorințele (am sa va povestesc in alt articol cum fac asta), asa ca am pus totul pe foaie și am început sa lupt pt ceea ce îmi doream. M-am înscris la cursuri pentru certificare in resurse umane, am cumpărat cărți și am intrat pe forumuri, am fost perseverenta in tot ceea ce îmi propusesem, iar după nici 5 luni fără măcar sa aplic, am fost sunata pentru un job in resurse umane de cineva care îmi găsise CV-ul online…și de aici a început totul.

Cu încredere, curaj și perseverenta se poate! Atunci când dorești ceva cu adevarat Universul iți oferă, doar sa vrei!

 

P.S.: Acum avem timp de mai mut de un pupic de noapte buna! Avem timp sa facem teme, sa ne jucam împreuna și chiar sa ne și plimbam!

Leave A Reply

* All fields are required